Første portrætfotosession testede virkelig mit lille studie til det yderste. Det er i forvejen småt med pladsen, så at give sig i kast med at fotograferer fire personer på en gang, var også meget at gabe over.

Det største problem er udvalget af linser. Jeg har en 17-50 mm og en 70-200 mm. Det vil sige valget står mellem en 50 og en 70 mm hvor det ideelle valg ville ligger et sted midt i mellem. Her valgte jeg 70 mm hvilket betød, at det ikke var muligt at få modellerne langt nok fra baggrunden hvilket igen betød en hel del efterbehandling fordi den bagerste flash oplyste det sorte tæppe.

Ved portrætter af en person ad gangen, vil jeg tro, at problemet kan overkommes og det er under alle omstændigheder ønskværdigt, fordi netop den svage tele giver virkeligt gode proportioner og desuden tegner rigtig godt. Ved mindre opgaver vil jeg også kunne bruge andre baggrunde end sort som måske ikke var så godt ved disse mørkhårede piger.